villa grande

5 tähteä

Villa Grande on 5 tähden huvila.

Korkeatasoinen 10 hengen 140 neliön hirsihuvila. Huvila sijaitsee etelä- ja länsisuuntaan avautuvan ison järvenselän rannalla Roineella. Villa Granden MALO-luokitus on täydet viisi tähteä. Perhelomailun lisäksi huvila soveltuu pienten ryhmien koulutus, kokous ja saunailtoihin.

Honkarakenteen hirsirakennus, rakennusvuosi 2000, etäisyys rannasta 20 m. Alakerrassa on kaksi kahdenhengen makuuhuonetta. Yläkerran parvella kuusi vuodetta. Huvilassa on kolme uloskäyntiä, jotka avautuvat eri puolille rakennusta. Rakennuksen eteläpäädyssä on myös ulkoterassi. Huvilan lähes kaikista ikkunoista avautuu näkymä järvelle. Granden erikoisuutena 4 m korkea suurilla ikkunoilla varustettu takkahuone, josta avautuu ilta-auringon viimeinenkin säde.

Varustus

Taulu TV, DVD-soitin, CD-soitin, radio, astianpesukone, sähköliesi, liesituuletin, jääkaappi, jääkaappi/pakastin, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, ruokailuastiasto 15 henkilölle, ruuanvalmistusvälineet.

Pyykinpesukone, WC ja suihku, saunassa sekä puu- että sähkökiuas. Varaava vuolukivitakka ja takkahuoneessa avotakka. Laattalattioissa lattialämmitys. Huoneistossa koneellinen ilmanvaihto. Laituri, soutuvene ja lapsiystävällinen hiekkaranta. Käytössä yksityinen kalastusalueemme.

Langallinen ja langaton Internet-yhteys Yritysasiakkailla valkokangas ja videotykki

Ryhmille Villa Granden myymme ainoastaan petauksien ja loppusiivouksien kanssa, jotka lisäämme vuokrahintaan. Villa Grande sopii myös allergikoille.

Huvilaan ja huvila-alueelle ei ole mahdollista tuoda lemmikkieläimiä.

Tupakointi sisätiloissa kielletty.

Astianpesukone
DVD/CD
Hiekkaranta
Jääkaappi
Jääkaappi/pakastin
Kahvinkeitin
Koneellinen ilmanvaihto
Laattalattioissa lattialämmitys
Laituri
Langallinen ja langaton internet-yhteys
Leivänpaahdin
Liesituuletin
Mikroaaltouuni
Puukiuas
Pyykinpesukone
Radio
Ruoanvalmistusvälineet
Ruokailuastiasto 15 henkilölle
Soutuvene
Suihku
Sähkökiuas
Sähköliesi
Takkahuoneessa avotakka
Taulu-TV
Valkokangas (yritysasiakkaille)
Varaava vuolukivitakka
Vedenkeitin
Videotykki (yritysasiakkaille)
WC