elegante 5 tähteä

Villa Elegante on 5 tähden huvila.

Osoite: Tossantie 73, Pälkäne (Google maps)

Honkarakenteen hirsinen 220 neliön edusteushuvila Villa Elegante tarjoaa hulppeat puitteet lomailuun, majoittumiseen, kokoukseen, koulutukseen ja saunailtoihin sekä elämän ikimuistoisiin juhlahetkiin. Villa Eleganten iso oleskelutila muuttuu hyvin monenlaiseen käyttöön.

Avara tila luo erinomaiset puitteet pitkine kokouspöytineen ja kokousvälineineen 25-30 henkilön kokousryhmälle. Oleskelutila on yhteydessä myöss takkahuoneeseen, jonka voi tarvittaessa jakaa paljeovilla eri kokonaisuuksiksi.

Perhekäytössä avara sali muuntautuu luotevasti sekä ruokailutilaksi että viihtyisäksi paikaksi oleskella vaikka takkatulen, maisemaikkunoiden tai tv:n äärellä. Huvilassa on neljä makuuhuonetta ja 12 vuodepaikkaa. Elegantessa on jäähdytys, joten huvilassa on hellejaksoillakin miellyttävä oleskella.

Villa Elegante toivottaa myös perheet tervetulleeksi viettämään laatuaikaa. Kaksi suurta terassia. Saunaterassi on katettu Lumonin lasikatteella. Suurikokoinen laituri rannassa, loivasti syvenevä lapsiystävällinen hiekkaranta. Huvila sijaitsee Roineen lännestä etelään avautuvalla rannalla. Matkaa rantaan vain 20 m.

Palvelemme asiakkaitamme kokemuksella ja ammattitaidolla. Luomme uusiutuvasti ja joustavasti puitteet onnistuneille tilaisuuksille ja vapaa-ajan vietolle. Tarjoamme elämyksiä, jotka säilyvät muistoissa vielä pitkään.

Varustus

Huvilassa on mm. koneellinen ilmanvaihto ja lattialämmitys kaikissa tiloissa (maalämpö), 2 WC:tä (inva-WC), kaksi kahdenhengen ja kaksi neljänhengen makuuhuonetta, käsittäen hääsviitin. Tilava 15 hengen sauna varustettuna puu sekä sähkökiukaalla, 2 suihkua, taulu-TV, stereot, DVD/CD, radio, keskuspölynimuri. Tyylikäs täysin varusteltu keittiö ja astiasto 30 henkilölle.

Oma laituri, soutuvene ja uimaranta. Käytössä yksityinen kalastusalueemme. Huvilan rannassa huvimaja varustettuna grillillä, johon voi tehdä avotulen.

WLAN Internet-yhteys vapaasti asiakkaiden käytössä. Kokousasiakkaille valkokangas ja videotykki.

Villa Eleganten myymme ainoastaan petauksien ja loppusiivouksien kanssa, jotka lisäämme vuokrahintaan.

Villa Elegante sopii myös allergikoille. Huvila on inva-varustettu ja sopii siten myös liikuntarajoitteisille.

Huvilaan ja huvila-alueelle ei ole mahdollista tuoda lemmikkieläimiä.

Tupakointi sisätiloissa kielletty.

2 kpl 2 hengen makuuhuonetta
2 kpl 4 hengen makuuhuonetta
2 suihkua
2 WC:tä (inva-WC)
Astiasto 30 henkilölle
DVD/CD
Huvimaja, jossa grilli
Inva-varustettu
Keskuspölynimuri
Koneellinen ilmanvaihto

Jäähdytys kahdella ilmalämpöpumpulla

WLAN internet-yhteys
Lattialämmitys kaikissa tiloissa

Oma laituri
Puukiuas ja sähkökiuas
Radio
Soutuvene
Stereot
Taulu-TV
Tilava 15 hengen sauna
Täysin varusteltu keittiö
Uimaranta
Valkokangas (kokousasiakkaille)
Videotykki (kokousasiakkaille)