elegante 5 tähteä

Villa Elegante on 5 tähden huvila.

Honkarakenteen hirsinen 220 neliön edustushuvila Villa Elegante tarjoaa mieleenpainuvat puitteet majoittumiseen, kokoukseen, koulutukseen ja saunailtoihin sekä elämän ikimuistoisiin juhlahetkiin. Huvila on valmistunut 2007. Villa Eleganten iso oleskelutila luo hyvät puitteet pitkine kokouspöytineen 25 – 30 henkilön kokousryhmälle. Huvilassa on 12 vuodepaikkaa.

Villa Elegante toivottaa myös perheet tervetulleeksi viettämään laatuaikaa. Kaksi suurta terassia. Saunaterassi on katettu Lumonin lasikatteella. Suurikokoinen laituri rannassa, loivasti syvenevä lapsiystävällinen hiekkaranta. Huvila sijaitsee Roineen lännestä etelään avautuvalla rannalla. Matkaa rantaan 20 m.

Palvelemme asiakkaitamme kokemuksella ja ammattitaidolla. Luomme uusiutuvasti ja joustavasti puitteet onnistuneille tilaisuuksille ja vapaa-ajan vietolle. Tarjoamme elämyksiä, jotka säilyvät muistoissa vielä pitkään.

Varustus

Huvilassa on mm. koneellinen ilmanvaihto ja lattialämmitys kaikissa tiloissa (maalämpö), 2 WC:tä (inva-WC), kaksi kahdenhengen ja kaksi neljänhengen makuuhuonetta, käsittäen hääsviitin. Tilava 15 hengen sauna varustettuna puu sekä sähkökiukaalla, 2 suihkua, taulu-TV, stereot, DVD/CD, radio, keskuspölynimuri. Tyylikäs täysin varusteltu keittiö ja astiasto 30 henkilölle.

Oma laituri, soutuvene ja uimaranta. Käytössä yksityinen kalastusalueemme. Huvilan rannassa huvimaja varustettuna grillillä, johon voi tehdä avotulen.

Langallinen ja langaton Internet-yhteys. Kokousasiakkaille valkokangas ja videotykki.

Villa Eleganten myymme ainoastaan petauksien ja loppusiivouksien kanssa,jotka lisäämme vuokrahintaan.

Villa Elegante sopii myös allergikoille. Huvila on inva-varustettu ja sopii siten myös liikuntarajoitteisille.

Huvilaan ja huvila-alueelle ei ole mahdollista tuoda lemmikkieläimiä.

Tupakointi sisätiloissa kielletty.

2 kpl 2 hengen makuuhuonetta
2 kpl 4 hengen makuuhuonetta
2 suihkua
2 WC:tä (inva-WC)
Astiasto 30 henkilölle
DVD/CD
Huvimaja, jossa grilli
Inva-varustettu
Keskuspölynimuri
Koneellinen ilmanvaihto
Langallinen ja langaton internet-yhteys
Lattialämmitys kaikissa tiloissa
Oma laituri
Puukiuas
Radio
Soutuvene
Stereot
Sähkökiuas
Taulu-TV
Tilava 15 hengen sauna
Täysin varusteltu keittiö
Uimaranta
Valkokangas (kokousasiakkaille)
Videotykki (kokousasiakkaille)